"See tänane oligi otsustamise koht. Kui seis on enam-vähem siis lähen Tour de Skile. Praegu kohe öeldes, pigem lähen," arvas Rehemaa. "Kõrvalt vaadati, et Rehemaa on hulluks läinud, aga olin novembris haige ja selge on see, et kuskilt tuli see trenn tagasi teha."

Tsükli lõpus sõitis Rehemaa Davosi MK-etapil, mis ebaõnnestus täielikult. Rehemaa piirdus seal 72. kohaga ja kaotust võitjale kogunes 2 minutit 48 sekundit. "Peale Davosi ei teinud 4 päeva üldse midagi. Nüüd olen teinud kergemaid treeninguid."

"Kui puhkusega ei oleks tunne paranenud, siis oleks olnud selline seis, et ei teagi mida edasi teha. Enne võistlust proovisin, kas jaksan pingutada. Täna võistlustel suutsin ennast jälle viia nö. ebamugavustsooni. Selles mõttes on puhkus oma eesmärki täitnud. Ei saa öelda, et seis oleks hea, aga seis on rahuldav," ütles Rehemaa.

Tour de Ski'ks mees suuri sõnu välja ei hõika. "Siiani on hooaeg olnud kohutav, aga Tour de Ski'ni on veel nädal aega. Ma olen alati välja öelnud ja selle eest vastu päid-jalgu saanud. On selge, et ma tähti taevast alla tooma ei hakka, aga kui olukord veel paraneb, siis usun, et suudan pöidlahoidjatele mõne kaasaelamist väärt sõidu pakkuda."