Mis siis on buff? Buff on mitmeotstarbeline, funktsionaalne ja kvaliteetne peakate, mida on võimalik kanda erineval viisil ning erinevates olukordades.

Toode on õmblusteta ning selle valmistamisel on kasutatud vaid kõige kvaliteetsemaid materjale: Coolmax, Polartec, Windstopper, High loft Polartec. Kõik tooted on Polygene töödeldud. Selline töötlemine takistab higistamisel bakterite lisandumist ning ebameeldiva lõhna tekkimist. Buffi tooted omavad ÖkoTex Standard 100, ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaati. Buffi toote tunneb ära tootel oleva Buff logo järgi. Buff tootemärk ning kasutusjuhendi sümbolid on registreeritud ja kaitstud kaubamärgid.

Kuidas Buffi pesta?

Buff peakatted on masinpestavad. Kuivatamiseks ära kasuta tsentrifuugi ega kuivatit. Tegemist on kiiresti kuivava materjaliga. Kuivatamiseks laota Buff lihtsalt lamedale pinnale. Ära kasuta keemilist puhastust ega valgendit. Pese toodet õrna seebilahusega. Mitte triikida.

Mis on Polygene Active töötlus?

Polygene tehnoloogia on välja töödatud, et toote kasutamisel säiliks värske tunne. Sellise tehnoloogia tulemusena hõbeda ioonid takistavad higistamisel bakterite lisandumist ning ebameeldiva lõhna tekkimist.

Mis on Windstopper?

Windstopper on kõrgekvaliteediline membraaniga materjal, mis blokeerib tõhusalt tugeva tuule, vihma ja külma. Seda toodet kasutatakse eriti raskete ilmastikuolude korral. Samuti kasutatakse seda mootorratta- ja mootorsaanisõidul.

Mis on Coolmax?

Coolmax on kõrgekvaliteetne materjal, mis aitab niiskusel kiiresti tõusta kanga välispinnale ning kuivab seejärel kiiresti, aidates seeläbi paremini keha termoreguleerida. Coolmax materjal pakub ka kaitset UV kiirguse vastu, blokeerides 95% UV kiirgusest. See kangas on ka pisut pehmem tavalisest microfiber materjalist. Kasutatakse eriti palavate ilmastikuoludeja väga aktiivse sporditegemise puhul.

Miks on „hingav“ materjal kasulik ja miks see on tähtis?

„Hingav“ aitab kehal tekkinud niiskusel riidest kiiresti eemalduda, hoides samas keha kuivana. Kui niiskus jääb riietesse, siis pärast aktiivset tegevust see jahtub ning keha jahtumisel võib tekkida külmetusoht. Eriti tähtis on see külmades ja niisketes oludes. Kust pärineb 100% Natural Wool? Austraaliast. Milliseid sertifikaate Buff tooted omavad? ÖKO TEX Standard 100 (kategooria 1 ja 2), ISO 9001, ISO 14001 ja UV Protection.

Kas toote venitamisel kaotab see oma kuju?

Ei, sest tooted on kahes suunas venivad ning seetõttu säilitab see oma kuju.

Kas Buff tooted on ainult ühes suuruses?

Ei. On kolm erinevat suurust. Adult – täiskasvanuile, Junior – lastele ja noortele vanuses 4-12a ja Baby – väikelastele.

Kas Buff on õmblusteta?

Jah. Buffi toodete valmistamiseks kasutatakse spetsiaalseid kudumismasinaid ning tooted on ilma nahka ärritavate õmblusteta.

Miks on Buffi alternatiivsed tooted odavamad?

Buffi tootmine/kujundamine toimub Hispaanias vastupidiselt konkurentidest, kelle tooted valmistatakse Hiinas. Buffi tootmiseks kasutatakse ainult kõrgetasemelist materjali vastupidiselt Hiinas toodetud toodetele. Seda kvaliteeti näitab erinevate sertifikaatide standarditele vastamine (vaata ülalpool toodud sertifikaatide loetelu).Erinevalt konkurentidest teeb Buff koostööd selliste materjalide tootjatega nagu: Coolmax, Polartec, Windstopper jne.

Kuidas ma tean, et tegu on ehtsa Buff tootega?

Tootel on alati Buff logo. Pearätiku all- ja ülaosal. Buffi ajalugu saab alguse 1991 aastal, kui Joan Rojas sõitis mootorrattaga Põhja Hispaanias. Ta pani ümber oma kaela inetud ja sügelevad sõjaväepüksid , et kaitsa end tuule ja külma eest. Ta alustas buffi lõigete loomist ja disainimist. Alguses kandsid buffi Joani sõbrad ja lapsed. 1992 aastal andis ta välja esimese kollektsiooni ja kolme aastat hiljem oli buff juba äärmiselt populaarne kõikide inimeste seas, kes armastasid aktiivseid elustiile.

Artikli täistekst buffeesti.ee leheküljel!