"Väga veider oli taas siin mängida... endiste meeskonnakaaslaste vastu...ja teises riietusruumis istuda," lausus Fall Delfile.

"Me teadsime, et nad teevad mingil hetkel vahespurdi. Olime kümne punktida peal ja nad hakkasid lihtsalt paremini mängima ning tabasid otsustavad visked," lisas Fall mängu kohta.

VEF on sel hooajal varasemast mõneti tagasihoidlikumaid tulemusi näidanud: "Meil on päris palju tõuse ja mõõnasid. Arvestasin sellega ka enne sinna minekut. Meil on Kalevist selgelt noorem meeskond, aga läheme tasapisi paremaks."

Kohtumise lõpuhetkedel vilistati Gregor Arbetile lauda minnes viga Bamba Falli vastu. Fall läks vabavisetele ning Arbet kõndis mehest mitmel korral mööda ning oli näha, et ta lausus vanale kamraadile mõningaid sõnu. Küsimuse peale, mis Arbet talle ütles, hakkas Fall naerma: "Ta püüdis mind lihtsalt närvi ajada. Aga tabasin mõlemad vabavisked, nii et see ei õnnestunud."

Kui tulevik viiks ta Kalev/Cramoga taas kokku, kas ta oleks valmis uuesti Tallinnasse tulema - sellele küsimusele vastas Fall muiates ja veidi eemale tõmbudes: "Hetkel olen Riias ja muule ei mõtle."