„Jooks või lihtsalt liikumine on parim profülaktika kõikide haiguste ennetuseks ja raviks,“ ütles vähiravifondi „Kingitud elu” juhataja Toivo Tänavsuu. „Ka meie fond ei soovi mitte ainult ravida tagajärgi, vaid propageerida liikumist ja värskes õhus viibimist – elamist täiega!“

„Spordiklubi Stamina jooksuüritus võimaldab lisaks sellele kinkida meil elu ka järgmistele abivajajatele,“ sõnas Toivo Tänavsuu. „Kutsun kõiki üles jõukohasele sportlikule pingutusele veel enne jõuluaega ja sellega seonduvaid hõrgutavaid pidulaudasid. Tulge jooksma või kõndima, pole vahet. Ning tänan juba ette nii ürituse korraldajaid kui ka kõiki osalejaid.”

„Mul on väga hea meel, et saame juba 12. korda toimuva traditsioonilise vana-aasta maratoni ja jooksuga panustada taaskord heategevusse ja sellel korral aidata heategevuse kui teatud mõttes "oma valdkonna noorvõistlejat" SA Hille Tänavsuu Vähiravifondi „Kingitud elu“ – nad on teinud hea stardi ja usun, et peagi on nad omal alal ühed tublimad tegijad,“ lisas Stamina spordiklubi esindaja ja ürituse korraldaja Urmo Raiend.

Kokku eelregistreerus Vana-aasta jooksule 425 osalejat, neist maratonile 161 ja 8,4 km distantsile 264 jooksjat.

SA Hille Tänavsuu Vähiravifond „Kingitud Elu“ (www.kingitudelu.ee) on asutatud 5. veebruaril 2014 Hille ja Toivo Tänavsuu ning Janek Mäggi poolt. Fond hüvitab annetustest kogunevate võimaluste piires nende patsientide raviarveid, kelle ravimeid Eesti Haigekassa ei kompenseeri. Raha tuleb sihtasutusele tehtud annetustest. Fondi nõukokku, mis otsustab kas ja keda toetatakse, kuuluvad onkoloogid dr Peeter Padrik, dr Hele Everaus, dr Kristiina Ojamaa, dr Kadri Putnik ja tervise arengu instituudi direktor Maris Jesse, näitleja Rita Rätsepp ja suhtekorraldaja Janek Mäggi.

Lisateave:

Urmo Raiend, Stamina spordiklubi esindaja ja ürituse korraldaja
E-post: urmo@stamina.ee, tel: +372 5019572
www.stamina.ee/rahvajooks

Toivo Tänavsuu, Vähiravifondi „Kingitud Elu“ juhatuse esimees
E-post: info@kingitudelu.ee, tel: +372 5276004