Viljandi alistas võõrsil Viimsi/Tööriistamarketi 38:35 (19:18). Võitjate suurimateks skooritegijateks osutusid Ott Varik 9 ning Karl Roosna ja Karl Toom 7 tabamusega. Kaotajatele tõid Siim Pinnonen ja Priit Poks parimatena 7 väravat, Owe-Martti Lemsalu kontosse kogunes 5 tabamust.

Viljandi väravavaht Rasmus Ots: „"lguses jäime kaitses hätta, kuid pärast teist mõttepausi asi paranes. Hea kaitse pealt teenisime ka kiirrünnakuid. Seekord oli jookse-viska mäng, meile tõid võidu võrdsemad vahetused."

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: "Tegime palju lihtsaid pallikaotuseid, mille pealt viljandlased teenisid kiirrünnakuid. Seekord saime positsioonikaitses kenasti hakkama, ent meid kimbutas mitmelgi puhul ebaõnn. Vaatamata kaotusele oli meie mängupilt normaalne."

Käval ja Tapa tegid 20:20 (9:11) viigi. Valgalaste resultatiivseimad olid Andris Celminš 11 ja Veiko Luik 5 tabamusega. Tapa poolelt viskas Mihkel Koppelmann parimana 5 väravat, Martin Adamsoni ja Sander Annula arvele kirjutati 4 tabamust.

Kävali peatreener Andris Uibo: "Kuna mängisime kodus ja lasime neil lõpus viigistada, siis mõjub viik kergelt kaotusena. Siiski peame ühe punkti üle rõõmsad olema, sest enamuse mänguajast juhtis Tapa ja hea, et meil niigi läks. Seekord oli meil rünnak väsinud moega ja kuigi Celminš viskas palju väravaid, vajab ka tema puhkust."

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: "Tegutsesime väljakul hästi ning hoidsime enda mängujoonisest kinni ja olime kaitses head. Väärisime võitu, ent lõpus sai jaks otsa. Esimesed 50 minutit oli poistel suur tahtmine, kuid kauemaks meid ei jätkunud. Meil oli lühike pink ja need, kes platsil käisid, mängisid ennast tühjaks. Valga poolelt tegi taas hea partii Celminš."

Tabeliseis 10. vooru järel: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 18, Põlva Serviti 18, Viljandi HC 16, HC Viimsi/Tööriistamarket 14, Valga Käval 5, Aruküla SK 4, Audentes 3, SK Tapa 2 punkti.