Teisipäeval võiduga Sofias edasipääsu kindlustanud Rock on väga lähedal ka B-alagrupi esikohale. Sellest jäädakse ilma vaid juhul, kui kaotatakse järgmisel nädalal koduplatsil Körmendile ning rumeenlaste Energia võidab samal ajal Sofias.

Esikoha säilitamise korral tuleks teistest alagrupivõitjatest Rocki vastaseks D-grupi esimene, mille selgitavad viimases voorus kaks Kalevi konkurenti VTB-liigast, BC Astana ja Saraatovi Avtodor. Viimases voorus on Astanal vaja alagrupis esimeseks kerkimiseks koduplatsil Avtodori üle vähemalt 9-punktilist võitu.

Veel lisanduks seltskonda A-grupi teine, kelleks võivad veel maanduda kolm klubi, neist kõige tõenäolisemalt Hollandi klubi Den Bosch, mille värvides Kullamäe 2006. aastal maa meistritiitli võitis. Väiksem on võimalus, et sellele kohale satub Ulmi Ratiopharm Saksamaalt või Enel Brindisi Itaaliast. Samuti tuleks vastaseks C-grupi teine, kelleks saab Rootsi klubi Borase ja sakslaste Frankfurti Skylinersi viimase vooru mängu võitja. Mäng toimub Rootsis.

Kui Rock peaks oma alagrupi esikoha loovutama, satuks Eesti klubi gruppi, kus üks vastane selgunud - C-grupi võitja, belglaste Okapi Aalstar. Veel lisanduks A-grupi võitja - sellele kohale on kõige tõenäolisem kandidaat enne viimast vooru Enel Brindisi, aga võimalused on ka Ulmi Ratiopharmil, kui suudetakse viimases voorus Itaalias üllatada. Viimase koha täidab D-grupi teine ehk Avtodori ja Astana duellis teiseks jäänu.

Teisest ringist pääseb veerandfinaali kaks paremat, mängud algavad 13. jaanuaril.

Rock peab avaringi viimase kohtumise järgmisel teisipäeval kell 19 Körmendiga, keda võõrsil võideti 79:72. Delfi TV teeb mängust otseülekande.