Vana-aasta jooks on igal aastal pakkunud osalejatele väga erilisi elamusi. Kui mõnikord on jooksjaid üllatanud paks lumi koos krõbeda pakasega, siis teinekord on joostud korralike plusskraadidega ehk detsembri kohta uskumatult hea jooksuilmaga. Ilmastikust tingitud paremate või mitte nii heade üllatuste kõrval on aga alati garanteeritud suurepärane seltskond, kellega koos saab värskes õhus ilusat talvepäeva nautida ning üheskoos panustada heategevusse.

Vana-aasta jooksu programmis on kaks distantsi:
* maraton ehk 42,195 km
* 8,4 km.
Lühem distants on mõeldud läbimiseks ka kõigile kepikõnnisõpradele.

Võistluskeskus ja start-finiš on Rocca al Mare kooli parklas ning jooksurada kulgeb Kakumäe kergliikluse teedel.

Maratoni start antakse kl 09:30. Lühemale distantsile (8,4 km) lähetatakse liikumishuvilised kl 13:00.
Eelregistreerimine lõpeb neljapäeval, 18. novembril!

2014 Vana-aasta jooksu juhendid ja registreerimise info: www.stamina.ee/rahvajooks
Vana-aasta jooksu leiad ka Facebookist SIIT.

Vähiravifond "Kingitud elu"

Vähiravifond "Kingitud elu" on Eesti esimene eraalgatuslik vähiravi toetusfond, mille missioon on toetada vähihaigeid (ja nende peresid), kelle ravimist ei pea riik hetkel piisavalt “kulutõhusaks”. Fond aitab osta kalleid ravimeid, mis pikendavad inimeste täisväärtuslikku elu. Üheksa kuuga on “Kingitud elu” kogunud annetustena 200 000 eurot ning toetanud kümmet patsienti vanuses 20-76.
Vähiravifond "Kingitud elu" on päästerõngas abivajajatele, kes ei mahu riikliku ravipoliitika päästepaadile. Fond tahab aidata kujundada seda poliitikat inimnäolisemaks ja personaalsemaks. Samuti "ravida” tervet Eesti ühiskonda: leevendada eelarvamusi ja hirme seoses heategevusega, propageerida heategevust kui elustiili. Andes nii eestimaalastele võimaluse teha hindamatu kingitus - kinkida elu.

SA Hille Tänavsuu Vähiravifond „Kingitud elu“ toetamise võimalused.