"Meile oli info varem teada, milliste mängijatega võib probleeme olla. See polnud meile suur üllatus. Olime sellega arvestanud," tunnistas Hurt kaks päeva hiljem, kui jalgpalliliit 26-mehelise karistuse saanud mängijate nimekirja avaldas.

Ometi usaldas Hurt Prinsi sel hooajal 29 mängus väravapostide vahele. Miks? "Me teadsime, et oht on olemas, aga 100 protsenti kindel ei olnud. Sellepärast," vastas Hurt.

Flora loots lisas, et ta on täiesti veendunud, et Prinsi hämarad teod on tänaseks kauge minevik ning sel hooajal ta ühtegi palli meelega enda selja taha ei lasknud. "Ta tegi sel aastal ühe oma parima hooaja, oli trennides ja mängudes igati eeskujulik. Sellist kahtlust ei tekkinud küll kordagi," ütles Hurt. "Pigem on temast kahju, et ta kunagi millegi sellisega on tegelenud."

Prinsi võimalikust mängukeelust tingituna hakkas Flora juba väravavahtide tagalat kindlustama enne kui karistus avalikuks tehti. "Teadsime, et peame võib-olla talle asendust vaatama, võib-olla isegi väravavahtide osas noorenduskuuri läbi viima. Meil on Magnus Karofeld alt tulemas ning Nõmme Kaljust soetasime Richard Alandi," lisas Hurt.

Stanislav Prinsile määrati nelja-aastane võistluskeelt kehtivusega kuni 2018. aasta 5. detsembrini.