Kui nädalapäevad tagasi ütles Vunk Delfile, et pole oma siirdumises Indoneesiasse sugugi kindel, sest klubil pole veel treenerit ning ta ei tea, kas ta lubatud kolme välismaalase hulka mahub, siis nüüd on asjaolud pisut muutunud.

Kohalik meedia kirjutab, et uueks peatreeneriks nimetati eelmisel nädalal Rahmad Damawan, kes nimetas isegi mehe, kes peab Vungile koosseisus ruumi tegema - selleks on brasiillane Fabio Beltrame, vahendab jalgpalliblogi Rumori Di Spogliato.

Darmawan rõhutas, et mida kiiremini Vunk Jakarta lennuki peale astub, seda parem, sest Euroopa palluritel võtab sealse ilma ja toiduga harjumine omajagu aega.

Vunk kinnitas täna Delfile, et on klubi poolt testimisele kutsutud. Meeskond koguneb esimesele treeningule 15. detsembril ning siis peaks kokkuleppe kohaselt ka Vunk kohale ilmuma. Miski pole aga kindel, enne kui allkirjad lõplikult paberile pandud, ütles ta.

"Ennegi olnud selliseid olukordi. Jalgpallis ei tea enne midagi, kui asi kindel. Aasias võivad sellised asjad päevapealt muutuda," sõnas Vunk.

Indoneesia klubi pole ainus, kes Vunki testimisele kutsunud. "Variante on veel, aga midagi kindlat ei ole. Igale poole tuleks ennast näitama minna. Eestlasel on ilma testimiseta raske lepingut saada," lisas ta.