Balti liiga Leedu turneelt naasnud Rakvere Tarvas haaras juhtohjad kohe esimesest veerandist, mis võideti 23:15. TLÜ/Kalev jõudis teisel veerandil korraks 3 punkti kaugusele, kuid lähemale enam ei saanud. Kolmanda veerandi lõppedes oli Tarva eduseis juba 20 silma ning võitjas enam kahtlust ei tekkinud.

Võitjate poolt viskas Brandis Raley-Ross 19 punkti ja võttis 9 lauapalli. Mario Paiste lisas 14 ning Sten-Timmu Sokk 12 silma. TLÜ/Kalevi poolt oli resultatiivseim mees Erik Luts 20 punkti ja 11 lauapalliga. Kaksikduublile oli külalisvõistkonnast lähedal ka seni peamiselt esiliigas mängukoormust saanud Henry Aimre - keskmängija viskas 9 punkti ja võttis 10 lauapalli (neist 5 ründelauas). Robertas Grabauskas lisas 12 silma.

Rakvere Tarvast ootab teisipäeval ees Eesti meeste karikavõistluste veerandfinaalmäng, kus kohtutakse TYCO Rapla meeskonnaga. Mäng toimub Jõhvi Spordihallis algusega kell 19:00. Paari võitja kohtub detsembris jõulude eel karikavõistluste Final4-il poolfinaalis BC Kalev/Cramoga. Teises poolfinaalis on vastamisi TÜ/Rock ja TTÜ KK.