Ennok sekkus vahetusest esimeses ja teises ning alustas põhikoosseisus kolmandat geimi. Rünnakul kogunes 15 üritusest 2 punkti, 1 silma tõi ta naiskonnale pallinguässaga. Ennok sai suure koormuse vastuvõtul, kus ta tegi 30 üritusel küll 3 viga, kuid positiivsete vastuvõttude näitaja oli naiskonna parim 60%, vahendab volley.ee.

"Head tunnet sisse ei jäänud. Kuna viimase karikamängu mängisin kehvasti, siis pingile jätmine ei üllatanud. Treenerit teades on tal nii kombeks talitada. Positiivne minu mängus oli vastuvõtt, kus tuli ka vigu, kuid olin siiski suhteliselt hea. Eile vahetati mind mängima diagonaalründaja positsioonile - see oli suhteliselt arusaamatu, sest me pole nii treeninud ega mänginud," rääkis Ennok volley.ee-le oma debüüdist.

Vastast kohta sõnas Ennok, et sõltumata sellest, et nad ei mänginud oma parimas koosseisus, oli tegemist väga hea naiskonnaga, kes harrastab kiiret võrkpalli ning mängib oskuslikult blokis ja kaitses. "Naiskonnaga oleme arutanud, et enda vigu oli väga palju ja ehk siit hea õppida ja edasi minna. Õhtu lõpetasime õhtusöögiga koos fännidega, kes meil soomest olid kaasa tulnud. Iaalia publik oli ka väga äge," vaatab Ennok ühteaegu nii minevikku kui tulevikku.

Teises sama algrupi mängus oli sakslannade Drsedner SC 3:2 parem Moskva Dünamost (Venemaa), otsustav geim võideti sealjuures 18:16! Järgmise mängu peab Salo naiskond 27. novembril, kui võõrustatakse sakslannasid.

Euroopa Meistrite Liiga, 12. november, C-alagrupp:
Busto Arizio - LP Salo 3:0 (19, 20, 12) STATISTIKA
Dresdner SC - Moskva Dünamo 3:2 (-22, -23, 19, 20, 16) STATISTIKA