"See on meeskonnasport. Kui Sergei mängib, soovin ma talle kõike paremat. Samuti andsid teised väravavahid mulle täna häid soove kaasa. Siin ei ole väga mingit taga susimist. Kõik võitleme ühise eesmärgi nimel ja oleme oma rahvuse eest väljas. Klubis on koha peale võistlemist natuke rohkem," ütles Aksalu.

Küsimusele, kas Sergei Pareiko hetkel klubita olek suurendab ta väljavaateid tõusta Magnus Pehrssoni esimeseks valikuks, vastas Aksalu: "Ma ei hindaks neid asju üldse mitte mingit moodi. See, et Pareikol klubi ei ole, ei tee teda kuidagi halvemaks väravavahiks. Sloveenia, Inglismaa ja Leedu vastu tegi ta väga head mängud ja ma arvan, et ta on jätkuvalt väga hea väravavaht. Samamoodi oli ka Pavel Londakul väga hea hooaeg. Ma ei viskaks küll kellegi aeda mingeid kive."

Oma nullimängu ning häid tõrjeid kommenteerides jäi Aksalu tagasihoidlikuks. "Selleks me seal väravas seisame. Kui sellised olukorrad tekivad, üritavad väravavahid need taga ära lahendada. Ülejäänud mängijad teevad oma tööd. Läks hästi. Taga oli null. Eks ikka on hea tunne, kui koondises nullimängu teed, ei mäletagi, millal see viimati juhtus. Loodan, et jagub veel mänguaega mulle."