"See oli kindlasti mu selle aasta parim võit. Samas mängupilt polnud selline, et saaksin öelda, et see ka elu parim võit oleks olnud," sõnas Zopp pärast maailma edetabelis 65. kohal asuva soomlase alistamist. "Kuna olen Jarkkoga palju koos treeninud, oli väljakule minna lihtsam. Teadsin, mida temalt oodata."

"Esimeses setis lasin sisse ühe väga nõrga servigeimi, kus tegin kaks topeltviga järjest, aga seejärel hakkas mäng paremini sujuma."

"Iga teise maailma 50 parema hulka kuulunud mehe vastu tunneks kindlasti suuremat võidurõõmu (Nieminen on olnud maailma edetabelis 13. kohal), aga saame Jarkkoga väga hästi läbi ja tema vastu sellist tunnet ei saanud tekkida. Kahju, et juba turniiri nii varajases faasis vastamisi pidime minema, aga pole midagi teha - üks meist pidi selle mängu kaotama," lisas esmakordselt Niemineniga mänginud Zopp. Ta lisas, et 1000-pealine publik aplodeeris mõlema mehe punktidele ning seda, et üks neist mängis kodupubliku ees, märgata polnud.

Ka veerandfinaalis kohtub Zopp hea sõbra ja treeningkaaslasega, sest vastu tuleb Soome suurim tulevikulootus, 21-aastane Micke Kontinen. Omavaheliste mängude seis on küll 3:0 eestlasele, ent viimane neist, juulis Tallinnas peetud turniiri veerandfinaal osutus väga tasavägiseks - kaks ja pool tundi kestnud mängu võitis Zopp 4:6, 6:3, 6:2.

"Mickel on hea serv ja eeskäsi. Pean olema aktiivne ja suruma oma mängu peale, vastasel juhul läheb raskeks," iseloomustas seljavigastusest taastunud Zopp homset vastast.