Kalev/Cramo on Achilleuse kõõluse vigastusest paraneva Elegari teeneid säästlikult kasutanud. VTB liigas on USA korvpallur osalenud viies mängus keskmiselt 33minutit, Balti liigas ja Eesti liigas on aga saanud jalga ravida. „Astana vastu peaks Frank kaasa tegema. Ilma temata läheb meil VTB liigas raskeks. Aga kui teda pole, peavad teised mehed selle võrra rohkem pingutama,“ sõnas Varrak.

VTB oktoobrikuu paremate mängijate valimisel Moskva CSKA mängujuhi Miloš Teodosići järel teiseks tulnud Elegari ravi jätkub järgmisel nädalal.

„Elegar on olnud VTB liigas selgelt meie parim eesliinimees, loodan, et ka teised pikad kosuvad,“ ütles Varrak. „Rolands Freimanis elab tasapisi meeskonda sisse ja läheb paremasse vormi. Mindaugas Kupšas tegutses eile Tampere Pyrntö vastu väga hästi, aga kuna vastased kasutasid suure osa ajast lühikest koosseisu, ei saanud lasta tal kaua mängida.“

VTB liigas kaks võitu pälvinud Astana tugineb välisjõududele: tagaliinis hoiavad ohje USA korvpallurid Jerry Johnson ja J’Covan Brown, eesliinis nende kaasmaalane Patrick Calathes ja bosnialane Rašid Mahalbašić. „Tugev koosseis, aga eks väga hea mänguga on meil vastupanu võimalusi,“ sõnas kolm võitu kogunud Kalev/Cramo peatreener.