Kalev/Cramo võttis Rakveres kohtumise kontrolli alla juba avaveerandil, võites selle 25:19. Poolajale mindi aga juba 19-punktilises eduseisus. Visa Tarvas ei andnud siiski alla ning kuigi viimasele veerandile tuli minna 17-punktilises kaotusseisus, suudeti vahe lõpuks kümnele vähendada, kuid lähemale siiski tulla ei õnnestunud.

Kalev/Cramo parim oli 20 punktiga Armands Škele. Scott Machado lisas 13 ning Kristjan Kitsing 12 silma. Uue täienduse Rolands Freimanise arvele jäi 9 punkti. Tarva parim oli 23 punktiga Brandis Raley-Ross. David Haughton lisas 17 ja Juris Umbraško 16 punkti.

TÜ/Rocki poolelt tegi uhke mängu Janar Talts, kes kogus 25 mänguminutiga 30 punkti ja 13 lauapalli. Koondise keskmängija tabas väljakult 16st 12. Esimese poolaja järel oli kirjas juba 19 punkti ja 8 lauapalli. Kaksikduubli sai kirja ka mängujuht Augustas Peciukevicius, kelle arvele kogunes 10 punkti, 10 söötu ja 5 lauapalli. Gert Dorbek lisas Tartu kassasse 15 silma. Kalevile tõi Reimo Tamm 13 punkti, Robertas Grabauskas toetas 10 punkti ja 10 lauapalliga.

Turniiritabelis jätkab Kalev/Cramo esikohal, olles saanud kirja 4 võitu. TYCO Rapla järgneb nelja võidu ja kaotusega, Rockil on kuus võitu ja viis kaotust, Tarval ja KK Pärnul 3 võitu ja 3 kaotust. TLÜ/Kalev jätkab ainsana võiduta.