Tänu laupäevasele maratonmängule Reggio Emiliaga (kolm lisaaega), kus Kangur sai kirja suisa 53 minutit, on meie mees jõudnud haruldase tähiseni: kolmes voorus on ta viibinud väljakul keskmiselt suisa 40,3 minutit. Normaalaja pikkus on korvpallis aga teatavasti 40 minutit.

Lisaks mänguminutitele asub Kangur liiga statistikas esikohal ka vabavisete tabavusprotsendi poolest, olles läbi korvirõnga saatnud kõik 11 teele saadetud viset. Protsent seega 100.

Ka punktitabelit juhib Varese mängija, ent mitte Kangur. Endine Miami Heati mees Diawara Yakhouba on viibinud väljakul keskmiselt 36 minutit ning visanud selle ajaga 26 punkti. Kangur on oma meeskonna paremuselt 2. ning kogu liiga 11. korvikütt, olles visanud 15 punkti mängu kohta.

Lauapallide hankimise edetabelis naaseb Kangur keskmiselt 9 lauapalliga mängu kohta oma meeskonna tulemuslikumaks. Temast paremad on selles arvestuses neli meest, seejuures Avellinos mängiv Oderah Anosike on võtnud kolme mänguga suisa 40 lauapalli - keskmiselt seega 13.

Kaugvisete tabavusprotsent on Kanguril taas oma klubi parim (19-st 9, 47%), üldtabelis paikneb ta sellega 9. kohal. Meestest, kes on saatnud kolme mängu peale kokku teele vähemalt 13 kolmepunktiviset, on Kangur 47 protsendiga teine.

Varese jätkab Itaalia liigat sel pühapäeval, kohtudes võõrsil Veneetsia meeskonnaga, kellel on sarnaselt Kanguri koduklubiga senisest hooajast ette näidata 2 võitu ja 1 kaotus.