Vavrinjuki kinnitusel peksis Varlamov teda aastaid ning ähvardas teda ka tappa, kirjutab TMZ Sports.

NHLi klubis Colorado Avalanche`is mängiv Varlamov vahistati eelmise aasta oktoobri lõpus kahtlustatuna perevägivallas. Kuigi Vavrinjuki kehal olid peksmisjäljed, loobuti detsembris kõigist süüdistusest, sest prokuröri teatel ei leidnud nad kriminaalasja algatamiseks piisavalt tõendeid.

Juriidilise kõrgharidusega Vavrinjuki teatel hakkas Varlamov teda peksma juba siis, kui nad elasid veel Venemaal. Kuigi naabrid kutsusid korduvalt politsei, keeldus politsei süüdistuse esitamisest, sest väravavaht oli kodumaal kangelase staatuses. "Politseinikud surusid tal hoopis kätt ja soovisid talle uueks hooajaks edu," meenutab Vavrinjuk kohtule esitatud kaebuses.

Enamus peksmisi toimus modelli kinnitusel siis, kui Varlamov oli purjus. "Ta ei joo väga sageli. Aga kui ta joob, siis väga palju. Siis ta muutub agressiivseks ning läheb täiesti hulluks," selgitas Vavrinjuk.

Alles nädal aega tagasi sai USA-s perevägivalla süüdistuse teine Venemaa hokimees, Los Angeles Kingsi kaitsemängija Slava Voinov. 24-aastane venelane vahistati ühes Los Angelese haiglas, kui ta oli sinna toonud oma elukaaslase. Kuna naisel olid tõsised kehavigastused, kutsusid haigla töötajad politsei.