Viimases mängus lõi Kams ka kaks väravat ning aitas SJK 3:1 võiduni Myllykosken Pallo −47 (MYPA) üle. Kams lõi oma meeskonna esimese ja kolmanda värava, kohtumise viimane pall saadeti Aksalu võrku. SJK teenis sel hooajal kokku 59 punkti ning edestas Lahti meeskonda ühe punktiga. Meistrivõistluste parim oli sel hooajal Helsingin Jalkapalloklubi (HJK). Ats Purje koduklubi Kuopion Palluseura lõpetas hooaja seitsmenda kohaga.

Norra meistrivõistlustel kindlustas oma koha järgmise hooaja kõrgliigas Pavel Londaku tööandja Bodø/Glimt, kes alistas Bergeni Branni 2:1. Taijo Teniste ning Sogndal kaotasid aga 0:1 meistrivõistlustel kulla kindlustanud Moldele. Liigahooaja lõpuni on jäänud kaks vooru ning Sogndal asub 24 punktiga üleminekumängudele viival 14. positsioonil ning 13. real paiknevat Bodø/Glimti enam püüda ei suudeta. Väljalangemistsoonis on Sogndali järgmine vastane, Bergeni Brann, kellel on koos 23 punkti, ning Sandnes Ulf 21 punktiga.

Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan aitas oma meeskonna võidule Saksamaa kõrgliigas, kui 2:0 alistati Freiburg. Kokku on Augsburgil tabelis üheksast voorust 12 punkti, mis annavad neile hetkel üheksanda koha (12 punkti on teeninud meeskonnad kohtadel 8-11).

Rimo Hunt ja Kõzõlorda Kaisar viigistasid Kasahstani meistrivõistlustel 2:2 Aktobega. Hunt tegi kaasa kogu kohtumise. 24 punktiga hoiab Kaisar meistrite ringis neljandat kohta. Liigahooeg lõpeb 9. novembril.

Ostrava Banik kaotas Tšehhi kõrgliigas 1:3 Pribramile. Joel Lindpere tegi Baniku ridades kaasa kohtumise esimese poolaja. Liigatabelis asub Ostrava meeskond 16 meeskonna seas neljandal kohal.

Poola kõrgliigas kaotas Konstantin Vassiljevi koduklubi Gliwice Piast 0:2 Bialystoki Jagielloniale ja langes liigatabelis 12. kohale. Vassiljev tegi kaasa 90 minutit.

Henrik Ojamaa kuulus Motherwelli algkoosseisu, kuid ei suutnud meeskonda päästa 0:1 kaotusest Aberdeenile. 'Well on teeninud 11 mänguga seitse punkti, mis annavad neile hetkel Šotimaa kõrgliigas eelviimase koha.

Läinud nädalal lõpetas oma lepingu Nižni Novgorodi Volgaga Eesti koondise esikinnas Sergei Pareiko. Kaks naistekoondise mängijat, kes sel hooajal Soome meistrivõistlustel ka medaleid võitsid, pikendasid oma lepinguid praeguste koduklubidega. Kaitsja Pille Raadik pikendas oma lepingut Aland Unitediga ja ründaja Signy Aarna Kuopio Pallokissatiga.