Piraaja võitis poolfinaalis Ida tsooni parima, Kuusalu JK Rada ning Tõrva JK oli parem Lääne tsooni võitjast, FC Kosest.

IV liiga finaalis on oma koha kindlustanud Pärnu Jalgpalliklubi, kes võitis poolfinaalis FCF Tallinna Ülikool II meeskonda. Pärnu vastu astub 8. novembril Pirita JK Reliikvia, kes oli oma poolfinaalis parem Narva JK Trans II võistkonnast.

Nädalavahetusel toimusid ka II liiga viimased lahingud ning ees on ootamas liigavõitjate kohtumine ja üleminekumängud. II liiga Põhja/ida tsooni võitja, Paide Linnameeskond II, mängib finaalis Lääne/lõuna tsooni parima, JK Tallinna Kalevi II meeskonnaga, 2. novembril kell 13:00 Kalevi kunstmurustaadionil.

II liiga Lääne/lõuna tsooni üleminekumängudel lähevad vastamisi SK Imavere Forss - Läänemaa JK Haapsalu. Avakohtumine Imaveres leiab aset 2. novembril kell 13:00 ning korduskohtumine täpselt nädal hiljem Haapsalus. II liiga Ida/Põhja piirkonna mänge ei toimu, sest JK Visadus loobus üleminekumängudest. See tähendab, et Tallinna FC Charma tõuseb II liigasse.