Hispaania MM-ralli, mis sõideti nii kruusal kui asfaldil, polnud Pärnale ja Morganile lihtne ülesanne. Hispaaniasse tuldi sarja kindlate liidritena, eelnevast neljast etapist olid nad võitnud kolm (Portugal, Poola ja Soome) ning korra olid nad teised (Saksmaa).

Hispaania ralli on kogu sarja üks keerulisemaid, kuid Pärn ja Morgan said tänu eelnevate etapidega saavutatud edule ennast kindlamalt tunda ja sõita ilma suuremaid riske võtmata. Konkurent Tom Cave oli vastupidises olukorras ja nii tegigi ta viimasel päeval sõiduvea, mis kukutas ta DMACK Fiesta Trophy Hispaania ralli arvestuses liidrikohalt teisele kohale. Eesti rallipaar lõpetas Hispaanias DMACK Fiesta Trophy viiendal kohal ja see tähendas neile kindlat üldvõitu ja väärikat auhinda hooaja kokkuvõttes.

„See on uskumatult hea tunne tulla Drive DMACK Fiesta Trophy võitjateks. Hooaeg ei olnud lihtne, kuid suutsime sõita kõik viis etappi targalt, jälgides konkurentide tempot ja rünnates nendel katsetel ja rallidel, kus me teadsime, et suudame olla kindlasti kiiremad. Kuna hooaja neljal esimesel etapil tegime väga tugevad tulemused, saime Hispaanias sõita rahulikumalt, kuid ma pean tunnistama, et selline sõit pole kindlasti lihtne," rääkis Pärn peale Hispaania MM-ralli finišit.

"Järgisime loomulikult kogu aeg, kus on Tom ja arvutasime punktiseisu. Kokkuvõtvalt oli olukord meil kontrolli all. Ma usun, et Drive DMACK Fiesta Trophy sarja võit on iga noore rallisõitja unistus, sest tegu on väga hea ja tugeva sarjaga, millel on väärtuslik auhind. Hooaega alustades seadsime endale eesmärgiks sarja võidu, sest see oli meile üsna viimaseks võimaluseks, astumaks järgmist sammu autoralli MM-sarjas. Koostöö James'iga oli suurepärane ja selle sarja võit tähendab ka talle väga palju. Ma tänan kõiki meie toetajaid ja abilisi, ilma kelleta poleks meie jaoks ideaalne hooaeg teoks saanud,“lisas Pärn.

James Morgani jaoks, kes liitus kaardilugejana meeskonnaga selle aasta alguses, jääb hooajaga samuti väga rahule. Eestis võideti mõlemad võimalikud meistritiitlid, 2WD1600 ja Eesti juuniorite arvestuses ning hooajale pani Wales'ist pärit kaardilugeja jaoks ilusa punkti Drive DMACK Fiesta Trophy võit.

„Suurepärane debüüthooaeg minu jaoks. Saime Sanderiga oma koostöö kiirelt sujuma ja suutsime seda aasta jooksul arendada positiivses suunas. Me peame nüüd tegema tööd, et võtta sellest auhinnast ja järgmisest aastast maksimum. Ning loomulikult on mul äärmiselt hea meel olla kahekordne Eesti meister,“ rääkis Morgan.