Võitjate resultatiivseimateks mängijateks kerkisid Dmitro Jankovski 7 ning Marko Slastinovski, Kaspar Lees ja Jevgeni Buinenko 5 tabamusega. Kaotajate edukaimad olid Margo Piksööt 7 ning Andreas Rikken, Kristjan Muuga, Andrei Ternovõi ja Henri Hiiend 3 väravaga.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp: "Seekord saime kaitse vastasest paremini pidama ja rünnak toimis meil eriti hästi esimese poolaja lõpus, kui tegime vahe sisse. Teisel poolajal tekkis meil paar kriitilist momenti, kus Serviti vähendas ka vahet, kuid kõva kaitsega suutsime võidu koju tuua. Meil mängis hästi ka uus ukrainlasest tugevdus Buinenko, seda eriti kaitses."

Serviti juhendaja Kalmer Musting: "Esimesed 20 minutit oli võrdne mäng, ent siis seisul 11:11 tegime paar jämedat viga, mille krooniks oli see, et väravavaht Denis Lõokene lasi lõpus sisse Kehra ülikauge viske. Samuti oli meil oli avapoolajal ka kolm eemaldamist, mida on lubamatult palju. Meie probleemiks on praegu ka see, et meeskonnal pole rünnakul liidrit, seda eriti tagaliinis. Hästi 7-meetri karistusviskeid realiseerinud Piksööt oli meil kõige resultatiivsem, kuid üldjoontes jaotus skoor meeste vahel ühtlaselt. Samuti ei saa ma seekord rahule jääda värvavavahtidega. Ei Eston Varuski, ega Lõokesega."

Tabelijuhina jätkab aga Viljandi HC, kes alistas kodus SK Tapa meeskonna 34:19 (16:7). Võitjate suurimad skooritegijad olid Ott Varik 8 ning Kristjan Koovit, Mikk Varik ja Karl Roosna 5 väravaga. Kaotajate poolelt osutusid resultatiivseimateks Mihkel Koppelmann 6 ja Sander Annula 5 tabamusega.

Viljandi peatreener Marko Koks: "Alustasime küll hästi, ent mängu käigus polnud suhtumine koguaeg kõige parem ja nii tuli sisse lohakusvigu. Kui tahame konkureerida Eesti tippudega, siis peame selles osas ennast parandama. Küll aga jäin väga rahule kaitse ja kiirrünnakuga, kuid positsioonirünnakut peame veel lihvima."

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: "Viljandi tegi korraliku mängu ja nad pingutasid kõik 60 minutit. Nad saavutasid võidu eeskätt tugeva kaitse pealt. Meie poolt oli aga nõrgemapoolne mäng. Poistel tahtmist jagus, ent käed värisesid. Kui meie poolelt kedagi kiita, siis Mihkel Koppelmanni ja väravavaht Margus Õuna."

Tabeliseis 5. vooru järel: Viljandi HC 10, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 10, Põlva Serviti 8, HC Viimsi/Tööriistamarket 6, Valga Käval 2, Aruküla SK 2, SK Tapa 1, Audentes 1 punkt.