24-aastane venelane vahistati ühes Los Angelese haiglas, kui ta oli sinna toonud oma elukaaslase. Kuna naisel olid väga tõsised kehavigastused, kutsus haigla politsei. TMZ andmetel lasti hokitäht hommikul 50 000 dollari suuruse kautsjoni vastu vabadusse.

Juba kolmapäeval astub ta kohtu ette. Hokimeest ähvardab süüdimõistmisel kuni 4-aastane vanglakaristus.

Los Angeles Kingsi klubi on juba teatanud, et venelane on meeskonnast eemaldatud. Klubi rakendas NHLi kollektiivlepingu punkti, mis lubab meeskonnal kriminaaluurimise all oleva mängijaga lepingu ajutiselt peatada.

Voinovi agent Rolland Hedges keeldus Venemaa jäähokimängijaga juhtunut kommenteerimast. Venemaa Jäähokiliit on aga teatanud, et kavatseb Voinovile "igakülgset moraalset ja muud tuge osutada."

Voinov on juba teine NHLis mängiv venelane, kes on viimase aasta jooksul koduvägivalla süüdistusega arreteeritud. Eelmise aasta 30. oktoobril vahistas Denveri politsei Colorado Avalanche`i väravavahi Semjon Varlamovi kahtlustatuna oma tüdruksõbra peksmises. 20. detsembril 2013 süüdistustest siiski loobuti, sest prokuröri teatel "ei leidnud nad venelase karistamiseks piisavalt tõendeid".

Voinov mängib NHLis alates 2011. aastast.