Kuus sekundit enne normaalaja lõppu viis Sten-Timmu Sokk Rakvere vabaviskest 74:72 juhtima. Pärnu mängis palli seejärel Rannar Raapile, kes korvi alla tormas ning Kaspars Ciprussilt viienda vea välja meelitas. Raap vabavisetel ei eksinud ning viis mängu lisaajale.

Lisaajal kuulus kohtumine juba täielikult kodumeeskonnale - see võideti 17:5!

Vägevad esitused tegid Raap ja Renato Lindmets: Raapi arvele jäi 24 punkti, 7 lauapalli ja 5 söötu, Lindmets lisas 19 punkti, 10 lauapalli ja 8 söötu. Tarva poolelt tõi kuus kaugviset tabanud Roberts Stumbris 18 punkti, Sten-Timmu Sokk lisas 14 punkti, 6 lauda ja 6 söötu.

Tarvas sai avaveerandil Stumbrise kahe tabava kaugviske toel 11:4 eduseisu ning võitis perioodi 28:20. Poolaja võitis Tarvas 47:37 ning läks viimasele veerandile 67:60 eduseisus, kuid kolm minutit enne kohtumise lõppu jõudsid pärnakad järele ning said 65:64 ette.

Tabelis on Pärnul kirjas nüüd kolm võitu, Tarvale oli see esimeseks kaotuseks.

Mängu eel

KK Pärnu alustas hooaega 5.oktoobril TYCO Rapla vastu, tasavägisest mängust väljus võitjana pärnakad 77:75. Pärnu poolt viskas lätlane Sandis Silavs 27 punkti , Janis Vahter lisas 18 punkti ja 12 lauapalli. Eelmise nädala reedel alistati Janis Vahteri, Rannar Raapi ja Renato Lindmetsa vedamisel kindlalt 65:49 TLÜ/Kalev.

Andres Sõbra hoolealused ristasid 5.oktoobril mõõgad BC Valga /Maks&Mooritsaga ja tulemuseks oli väga tasavägine punkt-punktil mäng, kuid lõppsõna jäi siiski Tarvale 95:93. Tallinnas kohtuti nädal tagasi TTÜ Korvpalliklubiga ning sellest mängust võttis Tarvas kindla 70:53 võidu. Rakvere Tarval on resultatiivne olnud sellest aastast uus võõrleegionäride täiendus Roberts Stumbris, kes kogus mängus vastu Valgat 17 punkti ja 6 lauapalli ja TTÜ vastu vastavalt 13 ja 5. Eesti koondise ja Rakvere Tarva mängujuht Sten-Timmu Sokk on Alexela KML mängudes jaganud keskmiselt 5 resultatiivset söötu ning jagab selles kategoorias esikohta TÜ/Rocki leedulasest mängujuhi Augustas Peciukeviciusega.