Avakolmandiku võitis Viru Sputnik 3:1. Kodumeeskonna väravad viskasid Aleksandr Petrov, Aleksandr Medvedev ja Daniil Karamushkin, külalistest vastast Aleksandr Bogdanov.

Teisel kolmandikul algas Ilja Iljini etendus. Mees viskas vähem kui seitsme minutiga kübaratriki ning viis koos Georgi vassiljevi tabamusega Narva PSK 5:3 ette. Viimase perioodi alguses viskas Iljin oma neljanda värava, hiljem kasvatas Narva PSK eduseisu veel Pavel Kulakov, kaks sekundit enne kohtumise lõppu lihvis Ilja Lekmotsev Sputnikute kaotusseisu 4:7-le.

Iljini (4+0) kõrval sai neli resultatiivsuspunkti kirja ka Aleksandr Bogdanov (1+3) ning kolm punkti Pavel Kulakov (1+2) ja Aleksandr Titov (0+3). Viru Sputniku leeris sai Aleksandr Medvedev kirja resultatiivsusnumbrid 1+2 ja Konstantin Sharapov 0+2.

Meistriliiga tabeliseis: Narva PSK 6 (2), HC Viking 6 (2), HC Panter 3 (2), Viru Sputnik 0 (2), Kalev-Välk 0 (2).

Täna algusega kell 15 peetakse Tondiraba jäähallis Tallinna derbi, kus kohtuvad HC Viking ja HC Panter.

Mängueelsetes kommentaarides rõhutasid mõlema meeskonna ründetähed, et oodata võib väga huvitavat ja võitluslikku mängu ning mõlemad klubid lähevad maksimumi peale välja.

”Meil on uus meeskond, kus palju noori mängijaid ja seepärast on mängu käiku hetkel keeruline ette arvata. Samas treenime me juba juulist ja seepärast usun, et väike eelis meil vastaste ees siiski on. Meie kogenumad mängijad ning treener olid eelmisel hooajal Eesti meistrid ja me pole harjunud kaotama. Seega mängime ainult võidule,” ütles HC Vikingi ründaja Maksim Ivanov.

”Vikinguga mängud on olnud alati rasked, kuna meeskond on hästi organiseeritud. Kui suudame püsida nendega samas tempos, väldime karistusminuteid ning realiseerime oma väravavõimalused, siis võime teha korraliku ja tasavägise mängu,” sõnas HC Panteri ründaja Jaanus Sorokin.