Pirelli teatas eelmisel nädalal, et Interlagose ringrajal Sao Paulos sõidetakse tänavu kõva- ja keskmise seguga rehvidega.

"Ohtlik, väga ohtlik," kommenteeris Massa Sotšis. "Mul pole aimugi, miks nad valisid keskmise ja kõva, see on täiesti vastuvõetamatu."

Massa sõnul võivad Brasiilias olud olla märjad ja külmad ning kõva seguga rehvid ei tagaks nendes tingimustes piisavalt head pidamist. Kõigele lisaks on Interlagos saanud just värskelt uue asfaltikatte.

"Rääkisin juba enamus sõitjatega, rääkisin ka FIA-aga, ma rääkisin kõigiga, mul on raske midagi rohkemat teha. Eks me ootame ja vaatame," ütles brasiillane.

Pirelli mootorispordi juht Paul Hembery ei mõista Massa pahameelt, sest Interlagoses on tema sõnul varemgi kõvade rehvidega sõidetud.

"See on üks hooaja agressiivsemaid ringradasid, kus rehvide koorumise risk on suur. Pehmetel rehvidel on kalduvus ekstreemsete koormuste all kooruda," ütles ta.

Hembery nõustus siiski, et uus asfalt võib mängida olulist rolli ning lisas, et Pirelli arutab rehvivaliku veel oma järgmisel koosviibimisel läbi.