Rapla dikteeris mängu enamus ajast, kuid lasi kolmanda veerandaja lõpuks Tarva kahe punktiga juhtima. Esimene veerand ja poolaeg kuulusid kodumeeskonnale tulemusega 20:13 ja 44:40.

Neljanda veerandaja keskpaigaks võttis Tarvas sisse seitsmepunktilise edu 76:69, kuid 7:0 vahespurt tõi Rapla 76:76 viigini. Lõpuminutid kujunesid vabavisete thrilleriks. Parema tabamise juures oleks Rapla võinud ka võidu normaalajal ära otsustada, aga Rait-Riivo Laane ja Rait Keerlese käsi polnud täna kõige kindlam.

Tarvale päästsid lisaaja Roberts Stumbrise vabavisked 3 sekundit enne lõpusignaali. Normaalaeg lõppes 81:81 viigiga.

Lisaaeg algas Janar Soo tabava kolmesega. Vasturünnakul eksis Sander Saare kolmesel ja Sten-Timmu Sokk kahesel ning Soo suurendas vabaviskest eduseisu neljale silmale. Tarvas jõudis Saare visetest ja David Haughtoni pealtpanekutest 87:87 viigini. Pärast minutilist mõtlemisaega pani Kuusmaa taas mängu Soo, kes pani publiku rõkkama kahe järjestikuse kolmesega. Stumbrise kolmene vähendas Tarva kaotusseisu kolmele punktile, kuid Rait Keerlese vabavisetele Rakverel enam midagi vastu panna polnud.

Võitjate parim oli 26 punkti ja 11 lauapalliga lätlane Kristers Zeidaks, Martin Paasoja lisas 18 ja Laane 11 punkti, 10 silma sai veel kirja ka Ernestas Ezerskis. Tarva edukaimad olid Kaspars Cipruss 22 punkti ja 17 lauapalliga, Stumbris 21 punkti ja 13 lauaga, Sten-Timmu Sokk 18 ja Mario Paiste 13 punktiga.

Teises Eesti klubide kohtumises sai Valga/Maks&Moorits 86:75 võidu TLÜ/Kalevi üle. Valga resultatiivseim oli 27 punktiga Reinis Strupovics, Kristo Saage lisas 17 silma. Äsja Valgaga liitunud Maris Laksa viskas 20 minutiga vaid 2 punkti. Kalevi poolelt hiilgas Thomas Connor Droney 30 punkti ja 10 lauapalliga, Reimo Tamm sai kirja 14 ja Robertas Grabauskas 12 punkti.

Vaata mängu tipphetki!