"Kindel soov oli tennisega jätkata ning kuna ma sain tänu tennisele väga tugevasse ülikooli Ameerikas, siis selline otsus sai ka vastu võetud. Üks valikutest oli ka Eestisse jäämine, aga kui ma jaanuaris ülikooliga tutvumas käies sealseid treeningtingimusi nägin, otsustasin Ameerika kasuks," selgitas Tallinna Reaalkooli vilistlane.

Tudeerimiseks on Paalma valinud kaks eriala: psühholoogia ja finants. "Aga kuna siin peab oma lõpliku eriala ütlema alles teise aasta lõpuks, siis on kõik veel lahtine," lisas ta.

Paalma teeb Ameerikas trenni tihedamini kui kunagi varem. "Treenin hetkel rohkem kui Eestis. Iga päev on minimaalselt kaks trenni, mõnel päeval veel eratrenn lisaks. Meil on tiimis peatreener ja abitreener ning füüsilise treeningu eest vastutab eraldi inimene," rääkis Paalma, kelle jaoks tennis on jätkuvalt elus prioriteet number üks.

"Kui võtta mahult, palju ma veedan päevast aega trennis ja palju koolis, siis tennis on hetkel esiplaanil."

Kuigi Paalma tulemustest pole pärast suvist Estonian Openit siinses meedias midagi kuulda olnud, ei tähenda see, et ta poleks vahepeal võistelnud. Alles paar nädalat tagasi tegi ta kaasa Floridas 10 000-dollarilise auhinnafondiga ITF-i turniiril, kus jõudis teise ringi, kaotades seal 17-aastasele ameeriklannale Ellie Halbauerile (WTA 656.). Avaringis oli Paalma üle sama vanast Sophie Changist. Sel sügisel plaanib ta veel USA-s mängida paaril 50 000-dollarilisel turniiril.