See õnnetu 74. minuti värav jäigi Eesti - Inglismaa valikmängus ainsaks. Täpselt samal minutil lõi neljapäeval oma ainsa värava ka Leedu.

"Kaks väravat on sündinud 74. minutil - must aeg meile nendes kahes mängus," nentis Pareiko. "Kahjuks tekkis meil vähe võimalusi. Inglismaa pani oma klassi maksma. Nad on tehnilisemad ja kiiremad. Kahju, et ei suutnud terve mäng taga nulli hoida. Proovisime küll lõpuni, aga punane kaart rikkus meie eesmärgi."

Pareiko sõnul võis inglaste nii suure üleoleku põhjuseks olla see, et eestlased pidid Vilniuses palju rohkem vaeva nägema kui inglased kodus San Marinot 5:0 võites. "Võib-olla polnud neil San Marino vastu väga raske mäng. Meil läks Vilniuses palju rohkem jõudu. Füüsiliselt jäime täna alla, aga tahtmist ja jooksmist oli päris okeilt. Inglismaa on Inglismaa. Üritasime midagi teha, aga kahjuks ei õnnestunud neid võimalusi, mis meil alguses tekkisid, ära realiseerida."

Rooney kasti äärelt sooritatud karistuslööki, kus ta koos palliga väravavõrku maandus, kommenteeris Pareiko nõnda: "Raske trahvilöök. Kui oleks teinud sammu varem ja läinuks proovima palli püüda, siis ehk olnuks võimalik väravat ära hoida, aga kui ta oleks näinud, et ma sammu teen, oleks minu pool jällegi tühjaks jäänud. Rooneyl on oskus selliseid asju näha. Pall tuli üle seina alla nurka. Pean veel üle vaatama selle. Kahjuks kukkus pall sisse."