"Meeskond tahtis liiga palju. Päris nii ei saa, et trennis sõidad 50-ga, aga mängus paned 100-ga," tõdes TTÜ peatreener Janis Sirelpuu pärast esimest ametlikku Tondiraba spordihallis peetud võrkpallikohtumist.

Eriti must päev oli eile meeskonna diagonaalründajal Daniel Macielil, kes realiseeris vaid iga kolmanda tõste ning kogus lõpuks 12 punkti.

"Meiesugusel võistkonnal peavad kõik vähemalt oma keskmise välja mängima, muidu pole mängu võita võimalik," selgitas Sirelpuu. "Samas Selver paistab olevat oma mängu leidnud."

Macieli 11-st servist lendasid suisa viis võrku või auti. Teist diagonaalründajat TTÜ-l hetkel meeskonnas pole, seega mängu keskel midagi muuta olnuks keeruline. Abi ei olnud ka sellest, et Maciel hakkas mängu teises pooles tugeva servi asemel kasutama planeerivat pallingut.

TTÜ võitis kaks nädalat tagasi Schenker liiga superkarika ning paistis, et meeskond on juba hooaja alguses heas hoos, ent eelmisel nädalavahetusel teeniti Lätis kahe mänguga vaid kaks punkti ning mängupilt polnud paranenud ka eilseks karikamänguks.

"Seda on näha, et Kusti (TTÜ sidemängija Kusti Nõlvak - toim) pole pärast seljavigastust oma õiget mängu veel leidnud ning koostöö ründajatega ei suju nii nagu tahaks."

Karikavõistluste veerandfinaali korduskohtumine peetakse TTÜ kodusaalis alles 30. oktoobril. Saatuse kuldse geimini viimiseks peab TTÜ võitma teise mängu 3:0 või 3:1.