Pehrsson kahetses, et Eesti avapoolajal allapoole arvestust esines. "Olime ilmselt liiga pinges, ei liikunud piisavalt ja andsime mängu Leedu kätte. See ei meeldinud mulle," tõdes rootslane. "Me ei teinud taktikalisi muutusi, küll aga ütlesin vaheajal meeskonnale, et tuleb olla julgem. Teine poolaeg oli palju parem. Hoidsime palli maas, saime ta korralikult liikuma ja suutsime vaba ruumi tekitada."

Pehrssoni kokkuvõte kõlas: "Me ei teinud piisavat sooritust, et võita, kuid minu arvates olnuks me väärt viiki. Kahjuks otsustas üks olukord täna mängu meie kahjuks."

Mõeldes pühapäevasele mängule Inglismaaga, peab Pehrsson lahendama küsimuse, kes asendab Leedu vastu eemaldatud Ken Kallastet. "Kui Taijo Teniste saab jala mängukorda, on tema väga hea võimalus. Aga valida saame ka Dmitri Kruglovi, Gert Kamsi ja Artur Pika vahel."

Samuti loodab Pehrsson, et Igor Morozov terveneb. "Ta oli mängueelsel treeningul tegelikult väga hea, aga tundis taas teravat valu."

Konstantin Vassiljevi seisundi kohta lausus aga: "Oleme nende päevade jooksul olnud pidevas dialoogis, kuulan ja arvestan tema arvamusega, ehkki lõplikud otsused langetan loomulikult mina. Täna ütles Kostja, et on valmis mängima 25 minutit. Loodan, et pühapäeval on ta võimeline juba enamaks."