Esmakordselt Venemaal toimuval etapil aitab korraldajaid iirlane Richard Cregan, kes oli võistluste direktor ka Abu Dhabi etapil. Sotšis töötab Cregan kõrvuti kohaliku korralduskomitee juhi Sergei Vorobjeviga, teatab Reuters.

Cregani kinnitusel on Sotši F1 etapi võõrustamiseks valmis. "Ma arvan, et alati on pinge, kui kuskil toimub esimene etapp. Aga meil on olnud õnne, et meid on abistanud Charlie Whiting (F1 võistluste direktor). Ta on meile suureks toeks olnud igas asjas ja kõik üle vaadanud," sõnas Cregan. 

Küsimusele, kas Sotši rada on piisavalt turvaline, et Jaapanis juhtunud õnnetus (Jules Bianchiga) Venemaal ei korduks, vastas Cregan: "Turvalisuse koha pealt ei saa kunagi end lõdvaks lasta. Alati peab midagi täiendavalt üle vaatama ja kindlustama. Kuid kõik vastab FIA regulatsioonidele ja nõudmistele."

Piletimüügist rääkides tunnistas Cregan, et see valmistas korraldajatele pikka aega suurt peavalu. "Umbes kuu aega tagasi alles õige piletimüük algas. Ma arvan, et inimesed ootasid, et näha, et rada ja kõik muu vajalik saab õigeks ajaks valmis. Samas olid pikalt õhus ka võimalikud sanktsioonid Venemaa vastu seoses Ukraina sündmustega. Kui see kõik möödus, hakkasime müüma 500-800 piletit päevas. Ma usun, et meie etappi külastab kokku 55 000 inimest," rääkis Cregan.