„Ma ei taha enne mängu rääkida liiga palju võimalikust tulemusest. Tahame mõistagi võita, aga ka viik võõrsilt oleks hea,“ sõnas Pehrsson. Ta ei soovinud omistada erilist rõhku tõsiasjale, et omavahel hakkavad maid jagama Balti riigid.

„Nägime mängus Sloveeniaga palju häid asju. Sealt on hea edasi minna – eriti nullimängu ja meeskonna kompaktsuse osas,“ meenutas rootslasest juhendaja kodust 1:0 võitu.

Leedut iseloomustas Pehrsson nii: „Mäng mängult on näha, et nende tegutsemises on selge mõte: meeskond töötab kõvasti, on füüsiliselt tugev ja edurivis selge kvaliteediga. Kapten (Marius Žaliukas) on kaitseliider, ründaja on pikakasvuline ja ääred kiired.“ Sel hetkel ei teadnud Pehrsson veel, et Žaliukas jääb põlvevigastuse tõttu mängust eemale.

Viimastel päevadel sageli jutuks tulnud kunstmurust väljakukatte mõju kohta mängu kohta oli tal selge nägemus: „See ei muuda liiga palju meie taktikat üldises plaanis, küll aga peavad mängijad võib-olla käituma natuke teisiti pressingut tehes ja katma rohkem kindlaid tsoone kui konkreetselt vastast.“

Vigastatud mängijate kohta vähemalt pärastlõunase seisuga uus info puudus. „Taijo Teniste jäi koju – võimalik, et ta saab pühapäeval Inglismaa vastu kaasa teha. Konstantin Vassiljev ja Igor Morozov teevad tänaõhtuse treeningu kaasa, seejärel oleme nende seisundi suhtes targemad.“