Kõige nooremate ratturite B7-8 vanuseklassis esindasid Eestit kolm Tartu SK Velo ratturit. Parimana sõitis Tõnis Mugra ennast poodiumile, saades kahe Läti ratturi järel kolmanda koha. Väiksemate kogemustega poisid, Sebastian Leok ja Karl August Kalk said vastavalt 10. ja 12. koha.

Tüdrukute G8-12 vanuseklassis tegi Miina Ojasild väga korraliku sõidu ja saavutas teise koha.

Poiste B11-12 vanuseklassis esindas Eestit Karl Lausing, kes oli pisut kimpus stardikiirendusega ja eelsõitudes saavutatud kaks viiendat ning üks neljas koht A-finaali ei viinud. Karlile 13. koht.

Suurimad ootused olid Ardo Oksa stardi eel. Ardo ei valmistanud poolehoidjatele pettumust ja ei jätnud midagi saatuse hooleks. Ta võttis kõigis eelsõitudes võidu ning saavutas B17+ vanuseklassis kindla esikoha.

Cruiserite klass oli Soomes üllatavalt arvuka osavõtuga, mis näitab selle võistlusklassi suurt populaarsust meie põhjanaabrite juures. Eesti võistkonda esindas selles võistlusklassis Veiko Tammiste ja saavutas samuti poodiumikoha, olles kolmas.

Naiste eliitklassis esindas Eestit Ketlin Tekkel Freedowni rattaklubist. Kahjuks oli Ketlin pisut tervisega kimpus ja korralikku sõitu teha tal seekord ei õnnestunudki. Ta pidi leppima 13. kohaga.

Meeste eliitklassis tekitas suurt elevust meie motoässa Tanel Leoki startimine BMX krossis. Võistlejate koosseis meeste eliitklassis oli sellel võistlusel aga nii esinduslik, et teise ala esindajat paremate kohtade jagamisele ei lubatud. Läti ja Rootsi BMX krossiratturid võtsid oma ja Tanelile sellelt võistluselt tagasihoidlik 15. koht.

Selle võistlusega lõppes Eesti BMX krossiratturite välihooaeg ja ees ootavad juba Tartu Linna karikavõistlused sisehallis, mille esimene etapp toimub 15.- 16. novembril Tartus.