"Meil pole haiglast ühtegi uut ametlikku infot, kuid mulle on teada, et Jules on väga kriitilises seisus ning võitleb endiselt elu eest. Vastupidiselt eile Prantsuse meedias levinud valeinformatsioonile võin kinnitada, et Jules ei hinga kahjuks iseseisvalt. Minu andmete kohaselt on ta endiselt hingamisaparaadi all," teatas Sky Sportsi reporter Craig Slater täna Eesti aja järgi kell 8.

"Saan ühtlasi kinnitada, et teist operatsiooni talle pole tehtud. Minu andmetel tehti talle üks meditsiiniline protseduur kella 23 paiku Jaapani aja järgi ning pärast seda on ta viibinud intentsiivis."

Bianchi sattus avariisse seitse ringi enne Jaapani GP lõppu, kui kihutas kurvist välja ja sõitis otsa teisaldustraktorile, mis oli tulnud eemaldama kaks ringi varem samas kurvis avarii teinud Adrian Sutili masinat.

Marussia 25-aastane vormelisõitja toimetati algselt ringraja meditsiinikeskusesse ja sealt kiirabiautoga edasi haiglasse. Bianchi oli sel hetkel teadvuseta. Prantslast sooviti haiglasse viia helikopteriga, kuid Jaapanile läheneva taifuuni tõttu ei saanud helikopter õhku tõusta.