Serviti alustas Balti Liigat paar nädalat tagasi kahe kaotusega, ent sel korral ei tekkinud paremas meeskonnas kahtlust ja liigatabeli viimaselt kohalt kerkiti üles kindla 35:21 (17:7) võiduga. Põlvalaste resultatiivseim oli Andreas Rikken 7 väravaga, kellele assisteerisid Henri Sillaste ja Pavel Turajev 6, Raiko Rudissaar ja Kristjan Muuga 4, Margo Pikksööt 3, Tõnu Jõks ja Henri Hiiend 2 ning Carl-Eric Uibo 1 väravaga.

Kehra meeskond jätkab kaotuseta

Balti Liiga avavoorudest võidu ja viigi kirja saanud HC Kehra/Horizon Pulp&Paper jätkab endiselt kaotuseta, sest laupäeva õhtul suudeti Bresti HC Meškovi vastu võõrsil välja mängida 29:29 (14:15) viik. Võimsas hoos oli Marko Slastinovski, kes viskas 11 väravat. Jorma Käsper ja Kaimar Lees lisasid 4, Indrek Napsep 3, Viktor Skripak, Dmitro Jankovski ja Kaspar Lees 2 ning Rando-Juku Sirkas 1 värava.

Laupäevaõhtu esimeses kohtumises alistas tiitlikaitsja Minski SKA soomlaste Riihimäe Cocksi 32:26 (20:7), saades nii kirja hooaja esimese võidu. Cocks oli avapoolajal tugevaima koosseisuga mänginud valgevenelaste vastu suurtes raskustes ja suutis vaid seitse väravat visata. Kaotajameeskonna eestlastest sai sel korral käe valgeks ainult Antti Rogenbaum, visates ühe värava.

Soome meistril on nagu HC Kehra/Horizon Pulp&Paperil neli punkti kolmest mängust. Liiderduole järgnevad HC Meškov 3 (2 mängust), Serviti 2 (3), SKA 2 (2) ja Šviesa 1 (3) punktiga. Balti Liiga täpseim snaiper on hetkel kehralane Marko Slastinovski 21 tabamusega.

Pühapäevased kohtumised Balti Liigas:

13:00 Bresti HC Meškov – Riihimäe Cocks (Brestis)
15:00 Minski SKA – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (Minskis)