"Rahul ei saa kindlasti olla, aga antud olukorda arvestades tegime soliidse mängu. Ründe- ja kaitsearsenali tuleb kindlasti liikumisi veel juurde võtta," sõnas Varrak pärast mängu.

"Tegime Rocki kohta skautingu ka ja need asjad, millega kaks nädalat tagasi nende vastu hätta jäime, tegime nüüd ära. Arvan, et see oli ka edu võti," lisas peatreener.

Teise veerandi ärevat momenti, kui Tartu 10:2 spurdi tegi, kommenteeris Varrak nii: "Keedus pani korvi alt mööda ja Škelele vilistati jooks - kui neid asju poleks olnud, juhtinuks me juba 34:15. See oli hästi halb moment."

Kolmandal neljandikul aitas mitmel puhul tee korvini leida lätlasest tagamängija Armands Škele. "Temaga ongi nii, et kas käsi mullas või see teine variant. Täna ta tõi murdemomendi ja seda meil oligi vaja, et mäng kinni ei jookseks. See ongi see, miks ta siin on," tõdes Varrak.

Lõpetuseks kiitis Varrak ka suure ääre positsioonil tegutsenud Erik Keedust. "Kui kaks nädalat tagasi Talts täielikult domineeris, siis täna sai Keedus temaga suurepäraselt hakkama. Seepärast ma ei näinudki põhjust, miks Kristjan Kitsingut täna katsetama peaks."