Üheksa mängijaga Valgas käinud Viimsi/Tööriistamarket pani tasavägiselt kulgenud kohtumises oma paremuse maksma lõpus. Seitse minutit enne mängu sireeni viis Sander Pikk võõrustajad küll 25:24 juhtima, kuid seejärel tegid skoori vaid külalised, kui Rasmus Peterson viskas kaks ning Owe-Martti Lemsalu ja Siim Pinnonen ühe värava.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Pinnonen 9 ja Lemsalu 5 ning kaotajatel Margus Varik 7 ja Andris Celminš 6 tabamusega.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen: „Lühikese pingi taha ei saa pugeda, sest olulised mehed olid meil olemas. Kuna arvati, et küll see võit ikka ära tuleb, siis hakati pingutama alles viimasel hetkel. Me ei mänginud täna omal tasemel.“

Kävali juhendaja Andris Uibo: „Oli võrdsete heitlus, kus parema õnne korral oleksime võinud ka punkti kätte saada. Paraku tegutsesime otsustavatel hetkedel tormakalt ning vastane karistas need eksimused kiirrünnakutega ära.“

Tabeliseis 2. vooru järel: Viljandi HC 4, Põlva Serviti 4, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 4, HC Viimsi/Tööriistamarket 4, Valga Käval 0, SK Tapa 0, Aruküla SK 0, Audentes 0 punkti.