Krestinov tegi hea stardi ning sisenes esimesse kurvi neljanda-viiendana, kuid langes peagi kümnendaks. Sõidu lõpus jäi ta ringiga mahajääjate taha kinni ning lasi endast mööda Itaalia ja Šveitsi esindajad.

"Start õnnestus päris hästi. Sain esimeste meestega minema. Maailma tipud sõitsid ikka mööda, viskasid vähe prillid täis ja tõmbas natuke kangeks. Aga siis leidsin rütmi ja sain oma sõitu sõita. Tahtsin igal juhul lõpuni tulla, tiimile tulemuse ära teha," kommenteeris Krestinov kohe pärast sõitu.

"Olin enamus ajast kümnes. Läti ja Rootsi mehed ei olnud väga kaugel ees. Aga kahjuks oli nii palju aeglaseid mehi rajal. Osad riigid on esimest korda vist mootorrataste peal. Nad tegid paar imelikku liigutust ees. Võtsin veits hoo maha ja lasin itaallase mööda. Viimane ring lasin ka šveitslase mööda - see oli puhas enda viga, hakkasin uut soont otsima, aga see osutus hoopis porimülkaks. Šveitslane sai must kolm kurvi enne lõppu mööda. Aga mis seal ikka, 12. on enam-vähem koht."

Kell 15.30 algas MX2 kvalifikatsioon, kus Eestit esindab Harri Kullas. Lõppjärjestus selgub pärast kolmandat, OPEN-klassi kvalifikatsiooni. Arvesse läheb iga riigi kaks paremat tulemust.