"TYCO Rapla ei hakka ütlema, et tahaks paremat kohta kui eelmisel aastal (veerandfinaalis kaotati Kalev/Cramole - toim). Siht on jõuda kindlalt nelja hulka. Eks seal ole näha, kui hästi või halvasti kellelgi läheb. Ma ise loodan, et mängime vähemalt pronksmedalite peale," ütles peatreener Aivar Kuusmaa.

Kui mullu võttis Kuusmaa meeskonna Indrek Ruudult üle poole hooaja pealt, siis tänavu sai ta ka hooaja ettevalmistuse ise läbi viia. Augustis alanud ettevalmistus pole siiski päris tagasilöökideta kulgenud.

"Väikseid tagasilööke on olnud. Üks neist Kristjan Voolaiu näol, kellel avastati puukentsefaliit (tegelikult puukborellioos - toim). Tegi just antibiootikumide kuuri läbi ja alustas ettevalmistust sisuliselt nullist. Janar Sool on saalitrennidega tulnud pisivigastused. Ju ta keha pole veel harjunud saalis viis-viie vastu mängima. Loodan, et putitame ta ikka üles," sõnas Kuusmaa.

Mäletatavasti jäi Sool eelmine hooaeg põlve ristatissidemete vigastuse tõttu vahele.

Kuusmaa kinnitas, et meeskonna kapteniks jääb sel suvel Rapla mängijatest ainsana kogu koondise tsükli algusest lõpuni kaasa teinud Rait-Riivo Laane. "Minul temaga probleeme ei olnud. Ta teab ja oskab selles võistkonnas lahendada ka riietusruumis tekkivaid pisiprobleeme," kiitis peatreener Laanet.

Vaata pikemat intervjuud Aivar Kuusmaaga videost!