Mäng tehti ära avapoolaja lõpus viie minuti jooksul. Kõigepealt skooris 32. minutil Danny Welbecki söödust Mesut Özil. Napid kaks minutit hiljem toimis vastupidine kombinatsioon ning Welbeck lõi Arsenali särgis oma esimese tabamuse. Nädala eest Manchester City vastu see veel ei õnnestunud.

Kohtumise 36. minutil sai omavärava kirja Aston Villa kaitsja Aly Cissokho ja sellest löögist kodumeeskond enam ei toibunud. Külalistele seljavõit.

Eelmisel hooajal teise koha saanud Liverpool sai viiendas voorus juba kolmanda kaotuse, kui jäi Londonis 1:3 alla West Ham Unitedile. Kodumeeskond pääses juba 7. minutiks kahe väravaga ette - skoori tegid Winston Reid ja Diafra Sakho. Raheem Sterling lõi küll ühe värava vastu, ent lõppskoori vormistas Morgan Amalfitano.

Liigatabeli juht on täiseduga jätkav Londoni Chelsea, kellel on nelja mänguga 12 punkti. Viis kohtumist pidanud Southamptonil ja Aston Villal on punkte 10 ning Arsenalil ja Swansea Cityl 9. Liverpool on 6 punktiga alles kümnes. Mitmed viienda vooru kohtumised on veel pidamata. Täna lähevad näiteks põnevusmatšis vastamisi tiitlipretendendid Manchester City ja Chelsea.

Laupäevased mängud:

Aston Villa - Arsenal 0:3
Burnley - Sunderland 0:0
Swansea - Southampton 0:1
Newcastle - Hull City 2:2
West Ham United - Liverpool 3:1

Tänased mängud:

Leicester City - Manchester Utd
Tottenham - West Bromwich
Everton - Crystal Palace
Manchester City - Chelsea