Nii Rock kui Tarvas alustasid kohtumist rabedalt. Viie minuti järel oli seis viigis, kuid avaveerandi järel juhtisid tartlased 20:13. Teisel perioodil suutis Tarvas aga kiirelt järele võtta, korraks ka ette tõusta ning poolajale mindi viigiseisul 34:34. Viimasele veerandile asusid paremini tabama hakanud tartlased viiepunktilises edus, seejärel tehti kiire 16:3 spurt ning Rakvere mängumeestel lubatigi kümne minutiga vaid 6 silma visata.

Erilises hoos oli Valmo Kriisa, kes tabas kuus kaugviset ning oli kohtumise parim 18 punktiga. Tanel Krubas lisas 17 punkti ja 7 lauapalli, Augustas Peciukevicius 12 punkti ja 7 lauapalli. Tarva parim oli 15 punkti ja 7 lauapalliga Sten-Timmu Sokk. Roberts Stumbris lisas 12 ja Mario Paiste 11 punkti.

Rock võitis lauavõitluse 51:34 ja jagas 19 resultatiivset söötu Tarva kaheksa vastu.

Kell 20 alanud kohtumises astusid platsile BC Kalev/Cramo ning Soome klubi Kotka TP.

Delfi vahendab tänaseid sündmusi koha pealt tekstipõhise online ülekandena. Laupäeval saab meeskonadele Delfi TV vahendusel kaasa elada juba otsepildis. Tänaste mängude kaotajad alustavad pronksimängu kell 12, kuldmedali otsustavad tänaste kohtumiste võitjad kell 14.