"Janek Tombak pole meile juba kuid mingeid makseid teinud," tunnistas Doltcini esindaja Delfile: "Aprillikuust alates pole me tema tellimusi enam töösse võtnud."

Doltcini esindaja tunnistas, et ettevõtte maine on Eestis saanud tõsise löögi. Riiete tellimusi tuleb Eestist piisavalt, et turu eest võidelda. Seetõttu saadeti tihtipeale riided Tombakule ilma raha saamata.

"Tombak saatis meile tellimuse, tegime riided valmis ja saatsime tagasi, kuid tihti raha ei saanud. Tegelikult pole hetkel enam kontaktigi, kuhu arveid saata," tõdes esindaja. "Ta on rahad enda taskusse pistnud ning ma ei usu, et me temalt enam midagi tagasi saame."

Doltcini on valmis aga kõigile inimestele, kes Tombakule ettemaksu tegid, tellimused kätte toimetama. Tänaseks on kuus inimest võtnud ettevõttega ise ühendust, maksnud neile allesjäänud 50 protsenti ning saanud kolme nädala jooksul riided.

"Meil ei ole kahjuks ühegi kliendi kontakti, sest suhtlesime vaid läbi Janek Tombaku. Seetõttu loodame, et inimesed võtavad meiega ise ühendust. Leiame kindlasti kõigile lahenduse," kinnitas esindaja.

Kõigil inimestel, kes on Janek Tombakult Doltcini riideid tellinud, kuid pole senini kätte saanud, tuleb ühendust võtta meiliaadressil jens@doltcini.com või helistada telefonil + 32 474 47 35 73.