Belgia pääses juhtima 19. minutil Isabelle Iliano väravast. Kuid edaspidi pidas Eesti kaitseliin eesotsas väravavaht Getriin Striginiga vastaste survele kenasti vastu ja rohkem väravaid ei löödudki, teatab Eesti Jalgpalli Liit.

„Täna oli väga kõva võitlus ja mängisime kaitses paremini, kui esimeses mängus. Getriin (Strigin) tegi väravas väga head tööd ja samuti võib rahule jääda ka mängijatega tema ees. Suutsime täna paar head momenti luua, mängijad üritasid palli hoida ja mängida, värava löömiseni veel kahjuks ei jõudnud," ütles noortekoondise peatreener Katrin Kaarna.

„Vastased on seni olnud oodatud tasemega. Esimeses mängus lasime ungarlannadel liiga lihtsalt löögile minna ning kaitsesse jäi auke, mille nemad kohe ära kasutasid. Siiski ei olnud nad nii tugevad, et 0:4 kaotada. Kohe mängu alguses oli meil mitu väga head võimalust, aga me ei suutnud realiseerida," lisas Kaarna.

„Sloveenia hakkab kohe Ungariga mängima. Esimeses mängus Belgiaga ei olnud meie järgmistest vastastest väga midagi näha, sest Belgia domineeris täielikult. Tõenäoliselt pärast tänast mängu on pilt pisut selgem," rääkis Kaarna Sloveenia koondisest enne täna toimuvat Ungari - Sloveenia mängu.

„Tüdrukud jätsid täna väljakule kõik, mis anda oli ja nüüd on nende kahe päevaga esimene ülesanne taastuda nii hästi, kui võimalik ja uuesti jõuvarusid koguda, et viimases mängus korralik lahing anda. Eks see, kes väljakule läheb, selgub siin paari päeva jooksul. Oleneb, kuidas vigastusest parandatakse ja taastutakse," sõnas Kaarna ja lisas, et Ungariga mängus sai vigastada Jana Ahven, kes ei tee kaasa ka viimases kohtumises.

Eesti kohtub Sloveeniaga neljapäeval.