"Mängupäeva hommikul oli kõik juba valesti. Harjutuskorra viisime läbi avalikus pargis. See oli äärmiselt veider! Kohalikud inimesed tulid meid vaatama, pildistama ja filmima. See oli väga amatöörlik. Ma tahan sellega öelda, et miks mitte Bayernile kohe e-kirja või videot saata," kurjustas Ferdinand.

Suvel Unitedist QPRi siirdunud Ferdinand meenutab, et mängijad viis tasakaalust välja ja muutis õnnetuks ka Moyesi otsus klubi traditsioone eirata.

"Unitedi jalgpalluritel oli tekkinud harjumus, et mängueelsel õhtul söödi madala rasvasisaldusega kartulikrõpse. Me armastasime neid. Aga Moyes tuli ja ütles pärast oma esimest nädalat, et meie neid enam ei saa," kirjutas Ferdinand. "Me ei toitunud kokkuvõttes üldse ebatervislikult. Tegelikult oleks teil raske leida professionaalsemat meeskonda kui Manchester United 2013. aasta suvel."

Lisaks kurdab Ferdinand, et Moyes tõi klubisse kaasa teistsuguse mõttelaadi, mis ei sobinud Unitedi mängijatele: "Tema eesmärk oli mitte kaotada, samas kui meie olime siiani harjunud vaid võidumõtetega. Moyesil oli väikese klubi mentaliteet. See ei olnud Everton, vaid Manchester United!"