Eesti meistrivõistluste arvestuses asuvad starti Ilja Nikolajev (SK Jooksupartner), samuti Kaupo Sasmin (Sparta SS), kes läheb üritama isiklikku rekordit. Teised tõenäolisemad medalipretendendid on Sergei Tšerepannikov, Priit Lehismets, Kristo Reinsalu (kõik Stamina SK) ja Andrus Lein (Rakvere KJK ViKe). Üllatada võib sügisel heas hoos olev Viljandi noormeees Heinar Vaine (VAK Staier). Meestest puudub liider Roman Fosti, kes jooksis väga eduka maratoni kuu aega tagasi Euroopa meistrivõistlustel ja püüab pühapäeval head tulemust poolmaratonis.

Naiste arvestuses on eeldatavad favoriidid maratonijooksu Eesti meistri tiitlile Grete Tõnne (EMÜ SK) ja Evelin Talts (Stamina SK), neile pakuvad konkurentsi Olga Andrejeva (Stamina SK), Kaisa Kukk (Sparta SS) ja teised. Starti ei tule Euroopa meistrivõistlustel maratoni jooksnud Liina, Leila ja Lily Luik.

Kõigi Eesti maratonijooksu meistrivõistlustele registreerunud sportlastega saab tutvuda SIIN.

Maratonis Eesti täiskasvanute meistriks tulnud sportlastele ja nende treeneritele makstakse toetust. Eesti meistriks tulnud sportlane saab ühekordse toetusena 500€ ja Eesti meistri treener 300€. Eesti Kergejõustikuliidu presidendi Erich Teigamägi sõnul on Eesti meistri toetuse eesmärk väärtustada tipptasemel võistlemist ja motiveerida sportlasi võistlema. Toetuse maksmine maratonijooksus Eesti meistriks tulnud sportlastele saab võimalikuks tänu heale sponsorile – Selver Linnajooksudele.

Baltimaade suurima maratonijooksu ja ühtlasi maratonidistantsi Eesti meistrivõistluste start antakse pühapäeval kell 9.00, poolmaratonist osavõtjad lähevad rajale kell 11.30 ning kell 13.30 alustavad 10 kilomeetri ehk Sügisjooksu jooksjad ja käijad.

Lisainfo SEB Tallinna Maratoni kodulehel - http://www.jooks.ee/index.php?id=1&lang=et