"Võita on alati hea. Meil oli palju küsimärke. Olime kümnekesi vaid kolm trenni teinud. Pole jõudnudki veel liikumisi harjutada. Sellises olukorras visata 91 punkti on päris okei," leidis Varrak. "Turniiri eesmärk oli lihtsalt mängida. Oleme lihvinud kaks-kahe ja kolm-kolme vastu mängu. Saame meestele mängutunnetust ja mängurõõmu tuua."

Kalev/Cramo leegionärid Mindaugas Kupšas (15 punkti, 7 lauda) ja Scott Machado (13 punkti, 5 söötu) jätsid igati hea mulje. Varrak ennatlikult veel rõõmustama ei kippunud: "Ärme pilvetesse mine. Me ei võrdle ennast Södertäljega, vaid VTB-liiga meeskondadega. Seal on tase ikkagi kõrgem. Oleme kiitustega ettevaatlik, aga nuriseda ei hetkel ei saa."

Kaua Kalev/Cramo VTB-liiga taseme kontrollimist ootama ei pea. Laupäeval minnaksegi vastamisi Ühisliigasse kuuluva soomlaste Bisonsiga, kes Tondirabas Riia Baronsi lisajal alistas.

"Bisonsil on ka kaks meest puudu. Võrdne seis. Ka nemad on nädala jagu kümnekesi koos trenni teinud. Ongi hea võrdlusmoment," oli Varrakul hea meel.

Kohtumises tegi korraliku esituse ka Armands Škele, kes tõi 10 punkti. Lätlasega seni veel lepingule alla kirjutatud pole.

"Mida päev edasi, seda tõenäolisemaks läheb, et sa siia jääb. Võistkondades palju vabu kohti enam ei ole. Loodame, et ta ei lähe ära. Vorm pole tal kõige parem, aga oma trikid tegi ikka ära," lausus Varrak.