Platsi parim mees oli Reinar Hallik, kes tabas kõik neli kahepunktiviset ning kuuest kaugviskest neli ja tõi 25 punkti. Mindaugas Kupšas lisas 15 puntki ja 7 lauapalli, Scott Machado arvele jäi 13 punkti ja 5 söötu. Gregor Arbet tõi 14 punkti, Armands Škele 10.

Homme kohtub turniiri finaali Kalev/Cramo Soome klubi Loimaa Bisonsiga, kes oli lisaajal üle Riia Baronsist. Bisons kuulub sarnaselt Kalev/Cramole VTB-Ühisliigasse.

Mängu eel

Tegemist on BC Kalev/Cramo kontrollturniiriga, kus lisaks nimetatutele osalevad ka Soome klubi Loimaa Bisons ning Riia Barons.

BC Kalev/Cramo esitles meeskonda kolmapäeval ning tänase seisuga on valmis väljakule minema kümme mängumeest. Eemale jäävad eile maandunud ameeriklane E.J. Singler ning nädala lõpus saabuv Frank Elegar.

Kohtumine algab kell 19 ning Delfi vahendab kohtumist operatiivselt tekstipõhise ülekandena. Kell 17 lähevad vastamisi Bisons ja Barons. Mõlema kohtumise kaotajad mängivad turniiri 3. ja 4. koha peale reedel kell 17 ja võitja selgitatakse välja kell 19.