Rocki esitlusel ja avalikul treeningul, kus osalesid ka tavalised fännid, oli Talts kohal ja paugutas tuttaval kombel kolmeseid. Meeskonna peatreener Gert Kullamäe vangutas pead, kust võisid sellised jutud alguse saada. „Talts jääb meie meeskonda. Ei oska öelda, kust võtsid need spordiportaalid oma info,“ sõnas Kullamäe avalikul treeningul.

Rocki avalikul treeningul said tartlased näha esmakordselt ka uut Leedu mängijat, tsenter Karolist Petrukonist. Võrreldes eelmisel hooajal mänginud Vilmantas Dilysega on tegu teist laadi mehega, kellele meeldib väga korvi all võidelda ja kasutada enda tugevat füüsist.

Petrukonis jõudis Eestisse küll üleeile, aga mehe rõõmus olek andis märku, et ta on klubivahetusega rahul. „Olen meeskonnaga küll vähe koos olnud, kuid paistab olevat tugev sats. Meeskonnasisene konkurents on korralik. Loodan tänavusel hooajal peamiselt näidata, et suudan olla vajalik lüli ja hea meeskonnamängija, kes arvestab teistega,“ lausus Utena Juventusest Rocki suundunud leegionär.

Täisartiklit loe homsest Eesti Päevalehest!