"Kui Eestil on täna hea päev ja kõik teevad oma tööd ilusti, on meil võimalused olemas. Kaitse tuleb lukus hoida. Olen sada protsenti kindel, et meil tekib vähemalt üks sajaprotsendiline võimalus. Vaevalt Sloveenia nii võimas on, et nad meid oma kasti suruvad ja üldse võimalusi ei anna," arvas tänast mängu tribüünilt jälgiv Kink.

"Nagu Vassiljevgi ütles, on sloveenlased tehnilised mängijad, paljud kuuluvad Itaalia kõrgliiga meeskondadesse. Kvaliteeti peaks jaguma igasse liini ja elementi," iseloomustas ta vastast. "Füüsiliselt peaksid nad ka võimsad olema. Kuid ega nad meist mänguliselt väga üle ei ole. Eelmises tsüklis tegime nendega täiesti võrdsed mängud. Võõrsil võitsime, kodus kaotasime ainult õnnetust omaväravast."

Teist mängu järjest peab Eesti läbi ajama keskväljamootori Konstantin Vassiljevita. Kingi sõnul ei maksa salata, et see mõjub sinisärklaste mängule halvavalt.

"Olgem ausad, natuke halvab küll. Ei ole mõtet rääkida, et me ei tunne temast puudust. Keskelt on aju puudu. Kui ta on väljakul, võib sealt head söötu loota. Pluss tema head löögid... Praegu on keskel kõik lõhkuvad mängijad, loovust jääb natuke väheks. Õnneks näitas Juki (Joel Lindpere - toim) Rootsi vastu, et on suuteline ka häid sööte andma. Aga väikse koondise jaoks on iga mängija tähtis. Klavani, Pareiko või Vassiljevi suguste mängijate puudumine mõjutab meid rohkem kui kedagi teist," lausus Kink.

Kas tänast mängu võiks nimetada Eesti koondise kõige tähtsamaks kohtumiseks selles valiksarjas, arvestades et alagrupi kolmanda koha peale konkureerib Eesti just Sloveenia ja Leeduga?

"Ei tahaks seda mängu üle tähtsustada ja mängijatele sellist survet peale panna," vastas Kink. "Kõik mängud on tähtsad. Muidugi oleks parem kohe kolm punkti kätte saada, aga midagi ei juhtu ka, kui mängime viiki või kaotame. Kõik on veel ees. Ei tasu võtta nii traagiliselt, et kui selle kaotame, on mäng läbi. Nii palju üllatusi võib veel juhtuda, nagu näitas ka eilne Albaania võit Portugali üle. Ei usu, et Portugali seis nüüd katastroofiline ja Albaania jaoks kõik kuldne on."