„Matšile on oodata kaasa elama üle 6000 pealtvaataja. Soovitame kõigil soetada pääse eelmüügist Piletilevist, sest seda on võimalik teha mugavalt ja kiirelt internetikeskkonnas, nii säästate enda ja teiste aega ning saate rahulikult sobiva istekoha valida,“ selgitas Eesti Jalgpalli Liidu peadirektor Tõnu Sirel.

Tulenevalt liikluspiirangutest ja teetöödest soovitatakse pealtvaatajatel auto koju jätta ja varuda staadionile jõudmiseks tavapärasest rohkem aega.

„Soovitame kõigil tulla kohale varakult, et jõuaksite õigeks ajaks oma istekohale ja näeksite mängu eel toimuvat tseremooniat ning kuuleksite hümnide esitamist,“ märkis Tõnu Sirel.

Lisaks ühistranspordile on matšile hea tulla ka jalgrattaga - A. Le Coq Arena kõrval asuval Sportland Arenal on avatud tasuta rattaparkla. Staadioni juurde on parkida võimalik vaid erilubadega, eraldi parklapääsmeid ei müüda.

A. Le Coq Arena avatakse publikule esmaspäeval kell 19:45, mil algab muusikaprogramm. Orienteeruvalt kell 21:00 saabuvad koondised soojendusele, kell 21:35 on mängueelne rivistus ja hümnide esitamine, Eesti hümni laulab Ott Lepland. Avavile antakse kell 21:45.